Lichtstraten -

Cintralux PC 25 Aluflex

Cintralux aluminium lichtstraat
pc 25 mm op afgeschuinde opstand

Montage Cintralux 25 193

Lichtstraat voor grote overspanningen

  • Geschikt voor grote sneeuwlasten
  • Isolerend, met Utp= 1,4 W/m²K

De Cintralux PC 25 Aluflex-lichtstraat is vervaardigd uit geëxtrudeerde aluminiumprofielen in combinatie met een meerwandige polycarbonaatplaat van 25 mm. Dit resulteert in een lage Utp-waarde van 1,4 W/m²K. Met deze lichtstraat haal je een overspanning tot 6,3 m, waarmee hij uiterst geschikt is voor grote sneeuwlasten.

Dit product wordt geproduceerd als een volledig afgewerkt geheel. Naar wens breid je de lichtstraat uit met Broof (t1). Daarbij wordt een brandwerende polyesterplaat onder de polycarbonaatplaat van de lichtstraat geplaatst.

Doorvallen tijdens plaatsingsfase en onderhoud vermijden? Kies optioneel voor gegalvaniseerde antidoorvalnetten 1200 Joule.

Specificaties & documenten

Combineer deze lichtstraat met RWA of natuurlijke ventilatie

De Cintralux PC 25 Aluflex-lichtstraat kan uitgebreid worden met ons rook- en warmteafvoersysteem Monoflap CE. Dit toestel kan in een duale functie ingezet worden: natuurlijke rook- en warmte afvoer en ook ventilatiefunctie.

Lees meer
Skylux dak 16 2

Specificaties & documenten

Raadpleeg hier alle documentatie en technische informatie omtrent deze lichtstraat opdat je de juiste keuze voor jouw project kan maken.

Specificaties

Toepassing

Niet EPB-conforme gebouwen

Gebouwen in Vlaanderen moeten aan bepaalde normen omtrent 'Energieprestatie en Binnenklimaat' (EPB) voldoen. De gestelde eisen hangen af van de bestemming van het gebouw, de aard van de werken en het jaar van de vergunningsaanvraag. Meer info vind je hier.

Min.-max. overmeten / buitenwerkse maat

1,5 - 6,3

Utp [W/m2.K]

1,4 / 1,5

Urc [W/m2.K] (voor lichtmaat 3x30 m)

1,95

Url=Uw [W/m2.K] (voor lichtmaat 3x30 m)

2,13

Vorm van opstand

Schuine opstand

Natuurlijke ventilatie

Monoflap

Optie Broof (t)

Ja

Optie 1200 J

Ja

Jouw lichtstraat voorzien van rook- en warmteafvoer?

Veiligheid voor alles Offerte