Veiligheid voor alles
met RWA op maat

Commerciële gebouwen moeten voldoen aan bepaalde normen op het vlak van brandveiligheid. Onze inhouse geproduceerde systemen voor rook- en warmteafvoer zijn speciaal ontwikkeld om daaraan tegemoet te komen en een veilige evacuatie te verzekeren. Daarnaast blijft de rooklaag dankzij zo'n systeem hoog genoeg zodat interventies door de brandweer vlot kunnen plaatsvinden.

DSC08897 HDR
Schermafbeelding 2023 09 21 om 14 46 24

Voorzie jouw Cintralux-lichtstraat van rook- en warmteafvoer

Alle Cintralux-lichtstraten zijn naar wens uit te breiden met rook- en warmteafvoerkoepels. Cintramax CE is onze all-inoplossing voor integratie in lichtstraten, die maximale lichtinval verzekert en thermisch onderbroken kan worden om aan de strengste EPB-normen te voldoen. Dit systeem werkt volgens het principe van natuurlijke ventilatie door convectie van warme lucht en kan dus dagelijks ingeschakeld worden voor pure ventilatie.

Meer over Cintramax CE
DJI 0498

Onze onderhoudsservice voor RWA,
da's 100% ontzorging

Een periodieke controle van je rook- en warmteafvoersysteem is aangewezen om er zeker van te zijn dat het in noodgevallen correct in werking treedt. Staat dat niet meteen bovenaan je prioriteitenlijst? Wel op die van ons! Met onze onderhoudscontracten voor RWA mag je erop vertrouwen dat wij tijdig contact opnemen wanneer jouw systeem een checkup nodig heeft. Ons technisch team neemt de besturingscentrale onder de loep en test alle functies uit zodat je gerust kan zijn van een brandveilig gebouw.

Vraag onderhoudsservice aan
DJI 0495
Schermafbeelding 2023 09 21 om 15 08 02
DSC08856 HDR
DSC09362
Schermafbeelding 2023 09 21 om 15 07 33

Een veilige werkplek creëren?
Vertrouw op cintralux

Ontvang een offerte voor een onderhoudscontract

Veiligheid voor alles Offerte